Ora de livrare
- Lun - Dum 12:00 - 21:30, 12:00 - 21:30
Adresa
Strada Petofi Sandor, nr. 79, Timisoara
Descrierea categoriei de produse populare
Din branza dulce facem un aluat pe care-l prajim si vi-l servim cu dulceata facuta in casa si sos de vanilie.
Salata de vinete si asa foarte gustoasa, o imbunatatim cu ardei copti dulci si marunt tocati. O servim cu rosii proaspete.
Batem fasolea pana o facem pasta, apoi o servim rece, cu o praeala rosie facuta din ceapa si boia de ardei.
Pregatim o salata din salata verde, mere, ananas, piersici si ardei gras si o asezonam cu vinaigrette. Peste salata punem fasii din piept de pui trase la tigaie, crutoane de paine si parmezan ras.
Aranjam, pe un platou, carnat de casa, slana afumata, ceapa, branza telemea, paradaisa, ridichi, castraveti verzi, gaigana cu costita si vi-l servim.
Salata vinete, fasole frecata, untura cu boia, pasta de jumari, ceapa rosie, telemea, masline.
Pecorino, Gorgonzola, Telemea, Mozzarella, fructe confiate si miez de nuca.
Feliile proaspete de paine le inmuiem in oua batute si le prajim pana se rumenesc. Vi le recomandam cu spanac de casa.
Fierbem malaiul in lapte, apoi adaugam branza de burduf. Gustosul amestec il asezam in straturi alternand ceapa calita cu costita crocanta. Dam totul la cuptor cu un ou spart deasupra si-l servim cu smantana.
Tragem la tigaie un amestec din carne de rata, ceapa, mozzarella si usturoi. Umplem clatitele, apoi le trecem prin faina, ou si pesmet, dupa care le prajim. Vi le servim dumneavoastra cu un sos de branza gorgonzola.
Umplem palarioarele cu un ameste de ciuperci tocate, ceapa, costita si verdeata. Apoi le punem un capac de cascaval si le trecem prin cuptor.
Aranjam, pe un platou, carnat de casa, slana afumata, ceapa, branza telemea, paradaisa, ridichi, castraveti verzi, gaigana cu costita si vi-l servim.
Feliile proaspete de paine le inmuiem in oua batute si le prajim pana se rumenesc. Vi le recomandam cu spanac de casa.
Pui cu susan, muschi de vita cu mere si visine, ceafa banateana, cartofi banateni cu praz si orez cu legume.
Salata vinete, fasole frecata, untura cu boia, pasta de jumari, ceapa rosie, telemea, masline.
Un papricas traditional din Banat, cu aripioare delicioase, foi de dafin, cartofi, boia si galuste de faina facuta de noi.
Prajim putin costita cu usturoiul proaspat, sa primeasca aroma, apoi adaugam smantana, sa legam sosul, si la urma punem spatzle. Vi le servim fierbinti, presarate cu patrunjel verde proaspat tocat.
Inabusim hribi de padure cu praz, usturoi si stingem cu vin alb, apoi adaugam smantana, salvia proaspat tocata si spatzlele.
Facem un sos din carne tocata, sos de rosii, busuioc, usturoi, telina si morcovi. Apoi il adaugam peste spatzle, le asezonam cu sare si piepr proaspat macinat si vi le servim dumneavoastra.
Tragem la tigaie ciupercile, dovleceii zucchini, rosii cherry si prazul in putin ulei de masline. Adaugam sos de rosii sa le inabusim, iar la urma adaugam busuioc, salvie, patrunjel verde proaspat tocat si spatzlele.
Branza cu mucegai, parmezanul si mozzarella le topim cu putin unt, apoi adaugam smantana sa legam sosul si la urma adaugam spatzlele. Vi le servim fierbinti, cu putin parmezan ras deasupra.
Pulpele dezosate le taiem in bucati potrivite, si le marinam intr-un maestec special pt a deveni mai moi si mai aromate. Bucatile le insiram apoi pe tepusa impreuna cu ardei gras, ceapa, dovlecei si prune. Vi le servim pe suportul nostru special din fier forjat impreuna cu doua sosuri la alegere.
Pieptul de pui il inabusim in putin unt cu mirodenii, usturoi, stingem cu vin alb. La final flambam cu cognac si adaugam smantana dulce.
Pulpa de rata se marineaza in ulei de masline, salvie, rozmarin, sare si piper. Se confiaza in untura de rata si se serveste pe un pat de varza calita si spatzle.
Facem intai un piept de pui pane si-l prajim pe gratar. Adaugam sos de rosii, mozzarella si gratinam in cuptor cateva minute.
Pieptul de rata marinat il prajim in tigaie suficient cat sa pastreze un miez roze, apoi il scaldam intr-un sos acrisor de fructe de padure. Vi-l servim impreuna cu piure de cartofi aromatizati cu rozmarin proaspat.
Prajim ficatul de gasca pe putina sare de mare si il servim pe rondele caramelizate de mar, stropite cu cognac, alaturi de un sos acrisor de visine si cateva inele de ceapa crocante.
Pieptul de pui il umplemcu ficat de gasca si-l tragem la tigaie, apoi il servim cu un sos dulce-acrisor din fructe de padure. Recomandam garnitura de orez cu hribi de padure.
Un papricas traditional din Banat, cu aripioare delicioase, foi de dafin, cartofi, boia si galuste de faina facute de noi.
Pentru ca nu putem sa renuntam la ceafa am imbunatatit-o cu o marinata de usturoi, pasta de adrei si mustar. Apoi tragem la tigaie ciueprci, ceapa si bacon, punem totul peste bucata de carne prajita la gratar, acoperim cu mozzarella rasa si o punem la gratinat.
Ciolanul curatat de grasime si soric il marinam cu rozmarin apoi il dam la cuptor sa se rumeneasca. Vi-l servim cu o granitura la alegere: iahnie de fasole si castraveti murati sau varza calita, cartofi cu rozmarin si ardei iute sau varza calita cu spetzle si ardei iute.
Coastele de porc le marinam intr-un bait secret, cel putin 24 de ore. Carnea bine patrunsa de arome o ungem cu marinata si o rumenim in cuptor. Va recomandam ketchupul de casa. Preparatul include un sos la algere.
Bucatile de ceafa si cotlet de porc le inabusim la tigaie, cu costita, ciuperci, ceapa si ardei gras, apoi stingem cu vin alb si adaugam usturoi, sos brun si asezonam cu sare si piper.
Tragem cotletul la tigaie, il stingem cu vin alb si supa, adaugam hribi, praz, usturoi si smantana si le dam un clocot.
Friptura din carne si carnati de porc, puse la rece in untura, servite cu ciuperci murate in casa (100/150/50/50 gr)
Muschiuletul il umplem cu carnati de casa, il condimentam cu coriandru si ienibahar si vi-l servim cu cartofi fripti cu boia si usturoi, plus o felie de mar (150/250/50 gr)
Batem pulpa frageda de vitel pana se intinde uniform, o trecem prin faina, ou si pesmet auriu si o prajim rapid. Va recomandam sa o savurati alaturi de o garnitura traditionala de cartofi banateni cu praz.
Muschiul fraged de vita il preparam cu un delicios sos brun si mustar si adaugam boabe de piper verde marinat.
Antricoul de vita Aged Prussiana, maturat 21 de zile, il prajim pe gratarul incins si vi-l servim pe un vas de fonta care sa-i pastreze temperatura. Un sos inclus, la alegere.
Muschiul de vita il prajim pe gratar. Merele le caramelizam, la care adaugam ghimbir ra, lamaie si smantana.
Pastravul intreg il asezonam cu sare si piper si il prajim pe gratar. Apoi vi-l servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi.
Fileul de somon marinat, il brezam in tigaie si-i dam o crusta de pesmet panko aromat cu mirodenii, apoi il dam la cuptor. Vi-l servim cu o garnitura de fasole verde sote cu bacon, rosii cherry si un sos de vin alb.
Gulas picant cu carne de crap, salau si somon (300/100/50 gr)
Frunzele de salata, framantate cu putina sare, sunt drese cu un amestec de apa, ulei, otet, zahar si usturoi.
Varza alba, varza rosie, salata verde, rosii, castraveti, ardei gras, ceapa rosie si sos vinaigrette.
Sos iute pe baza de chili. Ganditi-va de doua ori inainte sa-l comandati!
Sos de usturoi, potrivit inaintea unei intalniri romantice sau la serviciu!
O varianta mult imbunatatita a mustarului de la festivalul berii!
Un sos potrivit pt orice friptura!
Invelim prunele in aluat de cartofi, le fierbem bine si apoi le tavalim prin pesmet dulce.
Din branza dulce facem un aluat pe care-l prajim si vi-l servim cu dulceata facuta in casa si sos de vanilie.
Merele proaspete le taiem felii si le amestecam cu aluatul de scoverzi. Le frigem in tigaie pana se rumenesc apoi vi le servim pudrate cu zahar praf si scortisoara.
Umplem clatitele cu o pasta de branza dulce si stafide fierte in rom. Invelim cu o crema de ou si smantana si dam la cuptor.
Facem din ciocolata o spuma delicioasa si o servim cu cateva visine acrisoare.
Jeleu din vin fiert, crema fina de ciocolata alba si portocala, turta dulce - 150 gr
Strada Petofi Sandor, nr. 79, Timisoara