PxPixel

Livrare de mancare de la cele mai bune restaurante din orasul Craiova

Info COVID-19

Îți punem la dispoziție o nouă funcționalitate: butonul livrare fără contact. Trebuie doar să selectezi plata online cu cardul, iar opțiunea se va activa automat. Astfel, livratorul îți va lăsa comanda la ușă și va aștepta la 3-5 metri distanță pentru a se asigura ca ai ridicat comanda. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Restaurante populare

Savureaza o mancare delicioasa in Craiova

Comanda acum online mancare in Craiova!

Comanda rapid mancare in Craiova prin aplicatia foodpanda! O comanda de mancare online in acest oras iti poate aduce in farfurie cele mai savuroase preparate, din cele mai renuite bucatarii ale orasului. Tot ce trebuie sa faci este sa treci cu multa atentia prin lista de restaurante si pizerii din Craiova, sa pui in cosul de cumparaturi preparatele care iti fac acum cu ochiul si sa comanzi rapid, prin site sau cu ajutorul aplicatii foodpanda! Sa comanzi o livrare la domiciliu in Craiova este acum mai usor ca niciodata, deci nu mai pierde vremea si plaseaza chiar acum o comanda de mancare online!

Cele mai bune restaurante din Craiova

Daca folosesti aplicatia foodpanda, iti trimitem mancare la domiciliu in Craiova direct din cele mai bune bucatarii cu care acest oras se mandreste. Asta pentru ca tu sa ai parte de cel mai bun pranz sau de cea mai buna cina, cu mancare traditionala in Craiova, burgeri sau pizza, mancare pentru raw vegani, deserturi ca la carte, precum si o multime de alte bunatati culinare din Craiova.

Daca vrei sa mananci pizza in Craiova, comanda rapid prin aplicatia foodpanda de la cele mai bune locuri din oras: Pizzarescu, Pizza Lounge, Pizza Forum, Pizza di Napoli, La Dolve Vita.

Poti comanda cu foodpanda in Craiova si Meniul Zilei de La Peticel sau de la Casa Dobrescu, iar cele mai bune meniuri la farfurie din Craiova se comanda online doar de la Elliniko Souvlaki

De ce sa comanzi prin foodpanda in orasul Craiova

Daca vrei sa comanzi mancare la domiciliu in Craiova, foodpanda este cea mai buna solutie pe care o ai la indemana. Pasii de comanda sunt foarte simplu de urmat, pentru ca nu vrem sa pierzi prea mult timp, atunci cand comanzi acasa mancare in Craiova. Poti plati fara probleme cash sau card, deci nu trebuie sa iti faci probleme in privinta acestui detaliu.

Iti punem la dispozitie o lista generoasa cu cele mai bune restaurante din Craiova, deci tot ce trebuie sa faci este sa treci cu multa pofta prin locatii de mai sus si sa o alegi pe cea mai potrivita pentru masa ta de pranz.

Trece adresa din Craiova unde vrei sa ajunga mancarea comandata online, selecteaza apoi restaurantul si preparatele pe care vrei sa le comanzi prin foodpanda in Craiova, selecteaza “Continua la Checkout”, confirma apoi comanda efectuata si adauga detaliile adresei. Vezi cat de simplu este sa comanzi mancare in Craiova, cu ajutorul aplicatiei noastre?

Comanda online mancare in Craiova pentru ziua ta!

Daca vrei sa comanzi mancare online in Craiova de ziua ta, de ce sa nu o faci prin foodpanda? Iti oferim cele mai bune feluri de mancare, chiar daca iti serbezi ziua acasa, chiar daca iti serbezi ziua alaturi de colegii tai din birou.

Uita in aceasta zi speciala de mersul dupa mancare si dulciuri! Printr-o simpla comanda online, foodpanda livreaza in Craiova cele mai bune preparate, pentru o zi de nastere cu adevarat savuroasa!