Comandă mâncare internațională în București

Alege dintre peste 242 restaurante internaționale în București


Mancare gatita in stilul bucatariilor internationale din Bucuresti

Bucurestiul este capitala tarii si avand o populatie de aproximativ de 1,6 milioane de locuitori detine a vasta si diversificata gama de restaurante care ofera preparate exceptionale ce pot fi comandate prin intermediul portalului foodpanda.ro si a aplicatiei pentru mobil foodpanda cu doar cateva click-uri. Se spune ca poporul roman este unul gurmand care apreciaza mancarea gustoasa si de calitate iar prezenta influentelor bucatariilor internationale in meniul restaurantelor pe care le veti descoperi in Bucuresti este apreciata iar datorita priceperii si pasiunii maestrilor bucatari din Bucuresti aceste influente transforma preparatele care se regasesc in meniurile restaurantelor in adevarate capodopere culinare.

Restaurante care livreaza mancare la domiciliu din Bucuresti cu specificul bucatariilor internationale

Priceperea si pasiunea cu care gatesc maestrii bucatari din Bucuresti se reflecta in calitatea preparatelor pe care le veti descoperi in meniurile restaurantelor din capitala. Foodpanda aduna cele mai bune restaurante la un loc, oferindu-va posibilitatea de a alege si comanda mancare gatita in stilurile bucatariilor preferate de la restaurantele din zona in care va aflati. Printre restaurantele in meniul carora isi fac simtita prezenta stilurile culinare internationale se regasesc: Casa Vizentini, Lunch Esteem, Greek Taverna si multe alte restaurante care prin preparatelor oferite, va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat.

Poti comanda mancare indiana, thailandeza si orice fel de stil culinar in Bucuresti, cu doar cateva click-uri

Foodpanda iti ofera posibilitatea de a comanda mancare simplu si distractiv de la restaurantele din zona ta cu doar cateva click-uri. Atunci cand timpul pentru gatit nu este suficient dar totusi vrei sa savurezi o mancare delicioasa, poti chema ursul Panda la tine cu mancarea preferata iar acesta va ajunge in cel mai scurt timp urandu-ti pofta buna. Acasa, in vizita, la serviciu sau indiferent de locatia in care te afli, foodpanda este partenerul tau pentru livrarile de mancare la domiciliu. Foodpanda reinventeaza comnezile de mancare online. Simplu, rapid si eficient.

foodpanda Aplicatie mobila
foodpanda în buzunarul tău!

Descarcă aplicația, este cel mai rapid mod de a-ți comanda mâncare.