Comandă pizza în București simplu și eficient!

Alege dintre peste 118 pizzerii din București!


Pizza in Bucuresti

Pizza Bucuresti

O pizza in Bucuresti in zilele noastre a devenit o varianta unisex a masculinului "Hai la bere". Are daca vreti orice comanda de pizza in Bucuresti o componenta de socializare. Si desi pana acum cativa ani orice comanda de Pizza Bucuresti insemna neaparat iesirea la un restaurant sau o terasa, de cand cu jocurile de genul wii sau x-box "pizza cu..." este echivalenta cu pizza la domiciliu in Bucuresti. Si pentru ca vremurile au adus cu ele marirea confortului personal al fiecaruia dintre noi foodpanda.ro si aplicatia pe mobil face ca orice comanda de pizza in sector 6 sau pizza in sector 1 sa devina o joaca de copii.

Comanda pizza in Bucuresti prin intermediul foodpanda

Tot motiv de socializare este si acea livrare de pizza la birou in Bucuresti. Parca e alta atmosfera si placerea discutiei atunci cand mananci "fast food". Adultii se transforma in copii fericiti ca fac lucruri interzise. Si daca toate astazi sunt online, nici comanda de pizza nu poate fi decat online sau la un click distanta. In unele bucatarii de companie se scriu chiar bannere funny cu pizza online Bucuresti. Si totusi cati dintre noi ne gandim cand vedem o livrare pizza in Bucuresti ca la un fel special de mancare si cati dintre noi stim sau ne amintim ca ea a aparut in jurul anilor 1830 in Italia si ca era atunci "mancarea saracului"? Si apropo de Italia. Stiati ca la ei pizza nu are mai mult de 2-3 ingredinte. Orice pizza in Bucuresti e mai mult o pervertire a unei shaorme. Pentru ca in noi romanii suntem iubitori de "cu de toate" sau de "tocanite". Asa ca am pervertit pana si pizza. Si fie ca vei face o comanda de pizza in sector 5 sau o pizza in sector 2 toate vor avea acest tipar de multe ingredinate (branzeturi, carne, legume si mai nou chiar si fructe). Iar noi, prietenii vostrii de la foodpanda.ro adunam aproape toate restaurantele care prepara pizza din Bucuresti si fie ca vreti o pizza in sectorul 3 sau o pizza in sectorul 4 sau chiar si o pizza in Pipera toate sunt la distanta de cateva zeci de minute de oricare din noi. Fiti cu ochii pe ursuletul panda!Prin intermediul foodpanda puteti comanda:

 • Pizza in Constanta
 • Pizza in Iasi
 • Pizza in Cluj-Napoca
 • Pizza in Sibiu
 • Pizza in Oradea
 • Pizza in Ploiesti
 • de la restaurantele de top cu doar cateva click-uri iar ursul Panda va fi in cel mai scurt timp la tine, cu mancarea preferata, urandu-ti pofta buna.

  Simplu, rapid si eficient!

  foodpanda Aplicatie mobila
  foodpanda în buzunarul tău!

  Descarcă aplicația, este cel mai rapid mod de a-ți comanda mâncare.