Introdu strada pe care te afli
pentru a gasi restaurantele ce livreaza la tine

Despre bucatariile internationale

Se spune ca poporul roman este unul gurmand care apreciaza mancarea gustoasa, cu o savuare deosebita iar din acest motiv influente ale bucatariilor internationale isi fac simtita prezenta in retetele de mancare pe care maestrii bucatari le gatesc. Insasi mancarea gatita in inconfundabilul stil al bucatariei traditionale romanesti si-a insusit caracteristicile bucatariilor internationale ale popoarelor cu care romanii au intrat in contact pe parcursul timpului. Datorita priceperii si pasiunii cu care maestrii bucatari romani gatesc, retetele stilurilor culinare internationale sunt transformate cu arta in adevarate capodopere culinare si va vor puta intr-o calatorie a gustului de care cu siguranta veti fi placut impresionati.

Restaurante care au la baza stilurile bucatariilor internationale

In Romania varietatea restaurantelor in bucataria carora isi fac simtita prezenta stilurile bucatariilor internationale va vor oferi posibilitatea de a comanda mancare exceptionala, care va fi pregatita in orice moment sa satisfaca si cele mai exigente gusturi in materie culinara iar pentru a va convinge de acest lucru nu va ramane decat sa incercati o comanda de mancare online prin intermediul portalului foodpanda.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodpanda. Printre restaurantele pe care foodpanda le are ca si parteneri si care ofera mancare gatita in stiluurile bucatariilor internationale se regasesc: Trattoria Belvedere, Gustul Magic sau Dines Food.

Comanda mancare online gatita in stilul bucatariilor internationale

Foodpanda reinventeaza comenzile si livrarile de mancare la domciliu, facand o comanda de mancare online simpla, eficienta si distractiva. Atunci cand esti prins de flama vietii cotidiene si nu mai ai timpul necesar pentru a gati, foodpada iti sare in ajutor oferindu-ti posibilitatea de a comanda mancare gatita in stilul bucatariei preferate de la cele mai bune restaureante din zona in care te afli. Acasa, la serviciu, in vizita la prieteni sau indiferent de locatia in care te afli, foodpanda este partenerul tau pentru livrarile de mancare la domiciliu. Simplu, rapid si eficient.

foodpanda Aplicatie mobila
foodpanda în buzunarul tău!

Descarcă aplicația, este cel mai rapid mod de a-ți comanda mâncare.