Introdu strada pe care te afli
pentru a gasi restaurantele ce livreaza la tine

Prajituri, torturi si cofetarie online

Fie ca este vorba de o aniversare sau pur si simplu vrei sa savurezi prajituri, torturi sau produse de patiserie prin intermediul foodpanda este acum mai usor ca niciodata sa comanzi online preparatele preferate de la cofetariile din zona in care te afli. Se spune ca poporul roman este unul gurmand care apreciaza mancarea savuroasa si de calitate, iar produsele specifice cofetariei sunt foarte apreciate. Pasiunea maestrilor cofetari din Romania si priceperea acestora se reflecta in calitatea preparatelor care sunt duse cu arta pana la nivelul de adevarate capodopere culinare si care va vor purta intr-o calatorie a gustului de neuitat pe care veti dori sa o reparcurgeti.

Cofetarie online

Foodpanda iti ofera posibilitatea de a face cea mai buna alegere atunci cand te gandesti la o comanda de prajituri, torturi sau produse de patieserie, adunand toate cofetariile de top la un loc. Cauti o cofetarie in Iasi, Cluj, Bucuresti sau alt oras in care serviciile foodpanda sunt prezente? Cea mai buna recomandare a priceperii maestrilor cofetari din Romania si a retetelor exceptionale de dulciuri pe care le veti descoperi in meniurile cofetariilor, o poate face chiar o comanda de prajituri online prin intermediul portalului foodpanda.ro sau a aplicatiei foodpanda. Printre cofetariile partenere foodpanda se regasesc: Cofetaria Mosette din Timisoara, Cofetaria Armand din Bucuresti, Cofetaria TortIasi din Iasi si multe altele.

Comanda prajituri, torturi si produse de patiserie prin intermediul foodpanda

O livrare de mancare la domiciliu si comanda de mancare online prin intermediul portalului foodpanda.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodpanda este usorara si distractiva. Poti comanda preparatele preferate de la cofetariile si restautaurantele de top din zona in care te afli, cu doar cateva click-uri iar ursul Panda va ajunge in cel mai scurt timp la tine urandu-ti pofta buna. Acasa, la birou sau poate in vizita la prieteni atunci cand vrei sa apelezi la o livrare de mancare la domiciliu, foodpanda este partenerul tau. Simplu, rapid si eficient.

foodpanda Aplicatie mobila
foodpanda în buzunarul tău!

Descarcă aplicația, este cel mai rapid mod de a-ți comanda mâncare.