Introdu strada pe care te afli
pentru a gasi restaurantele ce livreaza la tine

Despre Fast-Food

Pizza, kebab, burgeri- cine dintre noi nu a incercat cel putin o data astfel de produse. Mancarea fast-food iese in evidenta datorita modului rapid de preparare si a gustului sau inconfundabil, astfel fiind cel mai confortabil stil culinar. Desi restaurantele care au la baza stilul culinar de tip fast-food, par a fi raspunsul la un stil de viata modern echivalentul acestui timp de mancare este popular inca din cele mai vechi timpuri. Un nume celebru care se leaga de istoria fast food-ului este White Castle care a fost primul restaurant de acest tip din lume fiind infiintat in anul 1916 si servind drept model restaurantelor McDonalds si KFC

Prepararea si servirea mancarii fast food

Cu toate ca tendita oamenilor este sa asocieze fast food-ul cu o mancare nesanatoasa In epoca moderna fast food (dupa cum ii spune si numele ;macare rapida;) acapareaza orice fel de mancare care poate fi pregatit si servit rapid, dar ca si produse reprezentative ale acestui stil culinar raman produsele de tipul burgerilor.

Comanda fast food online prin intermediul FoodPanda.

A comanda mancare fast food acasa de la restaurante precum Pizza Dominium, a devenit mai usor si distractiv ca niciodata datorita portalului FoodPanda si a aplicatiei pentru mobil FoodPanda.ro. Indiferent de locatia in care te afli, acum cu doar cateva click-uri poti savura preparate de tip fast food acasa, iar ursul Panda va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil urandu-ti pofta buna.In vizita la prieteni, acasa sau la serviciu poti alege mancare fast food de la restaurantele din zona ta. Simplu, rapid si eficient FoodPanda este partenerul tau pentru orice livrare de fast food la domiciliu.

foodpanda Aplicatie mobila
foodpanda în buzunarul tău!

Descarcă aplicația, este cel mai rapid mod de a-ți comanda mâncare.