Introdu strada pe care te afli
pentru a gasi restaurantele ce livreaza la tine

Despre bucataria frantuzeasca

Bucataria franceza are la baza traditiile locale dar s-a lasat influentata de toate stilurile culinare care si-au lasat amprenta pe teritorilul Frantei. Revolutia franceza a influentat obicieiurile culinare ale acestui popor, modificandu-se cu ajutorul viziunii unor bucatari ca Pierre François sau chiar a bucatarului personal al lui Napolean Bonaparte, care le-au facut cunostinta sistematic francezilor cu ierburile aromatice si a mirodeniilor. Bucataria franceza beneficiaza de o diversitate care poate satisface orice capriciu culinar iar din punct de vedere al seriozitatii cu care care gatitul este privit se aseamana cu stilurile cunlinare chinezesti si indiene.

Prepararea si servirea mancarii frantuzesti.

Fiecare regiune a Frantei are stiluri culinare diferite si nu se poate vorbi despre acest stil culinar ca un tot unitar. Stilul culinar francez se remarca prin diversitate si complexitate, acest popor reusind sa transforme gatitul dintr-o necesitate intr-o arta. Fiecare regiune a Frantei reuseste sa-si impuna accentele si traditiile in modul de a gati si astfel fiecare reteta de mancare are personalitatea locuitorilor unei anumite regiuni. La micul dejun de regula francezii servesc produse de patiserie iar cina este considerata de acest popor un adevarat ritual in care care este nelipsit un pahar din vinul frantuzesc renumit in intreaga lume. Branzeturile sunt foarte apreciate de maestrii bucatari francezi, acestia reusind sa prepare adevarate capodopere culinare folosind astfel de ingrediente.

 

Comanda mancare frantuzeasca online

Pentru a comanda mancare online, acum nu ai nevoie decat de cateva click-uri iar ursul Panda va fi in drum spre tine cu mancarea preferata gatita in inconfundabilul stil frantuzesc. Indiferent de locatia in care te afli, este usor si distractiv sa faci o comanda online. La birou, in vizita la prieteni sau acasa FoodPanda este partenerul tau pentru livrarile la domiciliu. Simplu, rapid si eficient.

foodpanda Aplicatie mobila
foodpanda în buzunarul tău!

Descarcă aplicația, este cel mai rapid mod de a-ți comanda mâncare.