Introdu strada pe care te afli
pentru a gasi restaurantele ce livreaza la tine

Livrare Mancare Romaneasca

Bucataria traditionala romaneasca a luat nastere datorita intersectarii culturilor care si-au lasat amprenta pe teritoriul tarii noastre. Stilul culinar romanesc este compus din preferintele gastronomice si a obiceiurilor poporului roman de-a lungul istoriei care a lasat sa patrunda armonios influente ale bucatariilor lumii printre care: bucataria balcanica, turca, italiana si multe altele. Mancare romaneasca se poate gasi in toate regiunile tarii, retetele variind in functie de zona, fiecare regiune avand un stil aparte de preparare. Bucatele romanesti traditionale sunt alcatuite dintr-o vasta lista de ingrediente parte din acestea fiind: carnea , branza , legumele , cerealele etc . Cele mai cunoscute feluri de mancare si reprezentante ale bucatariei romanesti sunt mamaliga si sarmalele.

Preparate si servirea mancarii romanesti

De regula la micul dejun romanul serveste: branza, iaurturi, lapte, oua, gemuri si dulceturi. Pentru pranz o mancare romaneasca este compusa din trei categorii : ciorba sau supa ale caror ingrediente fie sunt carnea si legumele fie doar legumele pentru zilele de post; la felul doi mancarea romaneasca este alcatuita fie legume si carne sau numai legume si are diferite moduri de preparare in functie de zona in care aceasta este gatita; iar al treilea fel de mancare care compleateaza cu success o mancare romaneasca traditionala este desertul, la aceasta categorie regasindu-se: placinte, prajituri, tarte sau preparate din aluaturi si fructe.

Comanda mancare romaneasca online la domiciliu cu foodpanda

Cu totii ne dorim o mancare preparata dupa traditionalul stil romanesc. Acum cu foodpanda.ro si aplicatiei pentru mobil foodpadnda este mai usor si distractiv ca niciodata sa faci o comanda de mancare gatita dupa retetele traditionale romanesti. Cu doar cateva click-uri poti comanda o de la vasta si diversificata lista cu restaurante din zona in care te afli iar ursul Panda va ajunge in cel mai scurt timp la tine urandu-ti pofta buna. Foodpanda te ajuta sa comanzi mancare cu livrare la domiciliu, simplu, rapid si eficient indiferent de locatia in care te afli fiind un partener la care poti apela fara nici o ezitare atunci cand vrei sa savurezi cea mai buna mancare romaneasca la domiciliu de la restaurantele de top din zona in care te afli.

foodpanda Aplicatie mobila
foodpanda în buzunarul tău!

Descarcă aplicația, este cel mai rapid mod de a-ți comanda mâncare.