Introdu strada pe care te afli
pentru a gasi restaurantele ce livreaza la tine

Despre bucataria mexicana

Varietatea preparatelor bucatariei mexicane este pregatita in orice moment sa faca fata oricarui capriciu culinar datorita diversivitatii retelor mostenite de la stilurile culinare precolumbiene si influentelor europene, africane si asiatice. O mancare mexicana autentica este recunoscuta in intreaga lume prin gustul picant pe care mexicanii il indragesc. Ingredientele de baza care se folosesc in bucataria mexicana sunt: fructul de avocado, porumbul dovleacul si fasolea. Inainte ca europenii sa influenteze acest stil culinar mexicanii nu consumau produse lactate, dar dupa ce spaniolii le-au facut cunoscute astfel de produse cei din Mexic si-au creat propriile retete de branza influentate de preferintele culinare proprii si ale colonistilor. Bucatarii mexicani se pot plia pe orice influenta culinara si reusesc sa isi puna amprenata proprie astfel mancare mexicana capatand o savuarea si aroma inconfundabila.

Prepararea si servirea mancarii mexicane.

O mancare mexicana se prepara si este servita in mare parte si in functie de clima: caldurile apasatoare au ca si rezultat o preparare si servire rapida a mancarii, pentru ca aceasta sa fie apreciata la adevarata ei valoare iar din acest motiv la un restaurant mexican nu veti gasi preparate conservate cum ar fi muraturile. Varietatea retetelor bucatariei mexicane este data de vasta gama de condimente folosite in mod traditional acestea regasindu-se in special la sosuri care se aseamana in mare parte cu cele ale bucatariei romanesti.Preparatele reprezentative ale stilului culinar mexican sunt: tortilla, quesadillas si buritto.

Comanda mancare mexicana online.

A comanda mancare mexicana este acum mai usor si distractiv ca niciodata datorita portalului FoodPanda.ro si a aplicatiei pentru mobil FoodPanda. Indiferent de locatia in care te afli dupa numai cateva click-uri mancarea ta preferata gatita in inconfundabilul stil al bucatariei mexicane este in drum spre tine. Acasa, la serviciu sau in vizita la prieteni poti alege dintr-o gama diversificata de restaurante cu specific mexican din zona ta. Simplu, rapid si eficient FoodPanda este partenerul tau pentru livrarile la domiciliu.

foodpanda Aplicatie mobila
foodpanda în buzunarul tău!

Descarcă aplicația, este cel mai rapid mod de a-ți comanda mâncare.