Introdu strada pe care te afli
pentru a gasi restaurantele ce livreaza la tine

Despre Pizza

Pizza este un preparat culinar inventat de italieni in jurul anilor 1830 in orasul Napoli care a devenit foarte popular in intreaga lume. Acest fel de mancare a fost foarte ravnit intial in randul populatiei sarace, pentru ca preparatrea unei pizze era foarte ieftina, cu un gust deosebit si in acelasi timp un fel de mancare satios.Prima pizzeri din lume isi are originile tot in orasul Napoli, aici prepararea acestui preparat fiind copt cu lava de la muntele Vezuviu. Astazi pizza este probabil cel mai ravnit preparat culinar datorita faptului ca se prepara usor si in acelasi timp poate reda o savuare exceptionala avand o gama vasta si diversificata de modalitati de pregatire. Prin intermediul portalului foodpanda.ro sau a aplicatiei pentru mobil foodpanda poti comanda pizza la domiciliu indiferent de locatia in care te afli, de la restaurantele de top din zona ta, cu doar cateva click-uri.

Savureaza cea mai buna pizza acasa sau la birou prin intermediul foodpanda

Atunci cand te gandesti sa apelazi la o livrare de pizza la domiciliu, foodpanda te ajuta sa faci cea mai buna alegere, oferindu-ti posibilitatea de a compara preturile restaurantelor din zona in care te afli si de a fi familiarizat cu recentziile altor clienti ai acestor restaurante. Ce preparat culinar poate fi mai potrivit decat o pizza pregatita dupa retetele italienesti, pentru situatiile in care sunteti pe fuga dar totusi vreti sa savurati o mancare gustoasa si satioasa? In astfel de situatii tot ce trebuie sa faceti este sa folositi portalul foodpanda.ro sau aplicatia pentru mobil foodpanda, iar cu numai cateva click-uri puteti alege si comanda pizza acasa fiind siguri ca ati facut cea mai buna alegere.

Comanda pizza cu livrare la domiciliu simplu si eficinet prin intermediul foodpanda

Noi am creat foodpanda tocmai pentru ca tu sa poti comanda mancare mai simplu si eficient ca niciodata. Cu foodpanda poti comanda pizza la domiciliu in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta si Brasov de la restaurantele de top cu doar cateva click-uri iar ursul Panda va fi in cel mai scurt timp la tine, cu mancarea preferata, urandu-ti pofta buna. Fie ca estei acasa, la birou sau in vizita la prieteni foodpanda este partenerul la care poti apela fara nici o ezitare pentru orice comanda de mancare la domiciliu. Simplu, rapid si eficient.

foodpanda Aplicatie mobila
foodpanda în buzunarul tău!

Descarcă aplicația, este cel mai rapid mod de a-ți comanda mâncare.