Introdu strada pe care te afli
pentru a gasi restaurantele ce livreaza la tine

Shaorma

Shaorma mai este cunoscuta si sub numele de Shawarma sau doner kebab fiind un preparat care a luat nastere in Orient. Numele acestui produs culinar este dat de modul de preparare acesta fiind un procedeu de rotire al carnii care este expusa pe perioase intermitente la temperature ridicate. Aparitia acestui popular preparat culinary a avut loc in timpul epocii medieval in zona Persiei pe campurile de lupta a Iranului de astazi rotisorul pe care cu totii il cunoastem fiind inlocuit de sabiile razboinicilor. La Shaorma pe care o consuma romanii se regasesc mici diferente fata de cea preparate in lumea araba ca de exemplu adaugarea cartofilor prajiti care vor ajunge sa schimbe echilibrul nutritional al acestui preparat considerat unul sanatos. Ingredientele pe care orice shaorma trebuie sa le contina sunt lipia si carnea gatita prin rotire adaugandu-se ingredediente specifice ficarui zone traditionale.

Shaorma la domiciliu prin intermediul foodpanda

Portalul foodpanda.ro si aplicatia pentru mobil foodpanda te ajuta atunci cand vrei sa savurezi o shaorma la domiciliu, sa faci cea mai buna alegere. Folosind foodpanda poti alege cele mai bune preturi atunci cand te gandesti sa apelezi la o livrare de shaorma la domiciliu iar in acelasi timp te poti familiariza cu recenziile celorlalti clienti care au mai comandat mancare de la restaurantul pe care l-ai ales. Foodpanda reinventeaza orice livrare de mancare la domiciliu fancand-o practica si eficienta.

Comanda shaorma acasa simplu si eficient

Acum este usor si distractiv sa faci o comanda de shaorma online. Cu doar cateva click-uri iti poti alege si comanda mancarea preferata de la restaurantele preferate iar ursul Panda se va asigura ca aceasta va ajunge la tine in cel mai scurt timp posibil. Shaorma poate fi considerat un preparat de tip fast food datorita modului rapid de preparare. Fie ca esti la birou, acasa sau in vizita la prieteni si vrei sa savurezi o delicioasa shaorma, foodpanda te va ajuta sa apelezi la cea mai buna livrare de shaorma la domiciliu cu doar cateva click-uri. Portalul nostru este partenerul la care poti apela fara sa mai stai pe ganduri pentru orice livrare de mancare la domiciliu. Simplu rapid si eficient.

foodpanda Aplicatie mobila
foodpanda în buzunarul tău!

Descarcă aplicația, este cel mai rapid mod de a-ți comanda mâncare.